Kiszállítás

ORSZÁGOS INGYENES KISZÁLLÍTÁS
BácsPapír Hungária
ORSZÁGOS INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Termékeinket minden esetben, fizetési módtól függetlenül, ingyenesen szállítjuk ki Magyarország egész területén. A teljesítést saját logisztikánk vagy szerződött logisztikai partnerünk által teljesítjük a megadott célhelyre, telephelyre.

A kiszállítási idő megrendeléstől számított 2-3 munkanap. Amennyiben eltérő szállítási időt kell alkalmaznunk, azesetben értesítjük Ügyfeleinket már a megrendelés pillanatában.

Cégünk elkötelezett amellett, hogy Ügyfeleink számára a lehető legkényelmesebb vásárlási élményt biztosítsa. Az ingyenes kiszállítási szolgáltatásunk egy további lépés ebbe az irányba. Bízunk benne, hogy ezen ajánlatunkkal Önök is elégedettek lesznek és továbbra is számíthatunk bizalmukra, megtisztelő támogatásukra. Köszönjük ha cégünket választják és várjuk további rendeléseiket!

Rendelésfelvétel és ügyfélszolgálat: +36 20 / 4400 - 130 | KÉRJEN ÖN IS ÁRAJÁNLATOT: info@bacspapir.hu 

ORSZÁGON KÍVÜLI KISZÁLLÍTÁS
BácsPapír Hungária
ORSZÁGON KÍVÜLI KISZÁLLÍTÁS

Termékeinket természetesen az országhatáron kívülre is kiszállítjuk. Cégünk örömmel kínálja termékeit nemzetközi szállítási lehetőségekkel, melyek saját logisztikai rendszerünk segítségével valósulnak meg. Ez azt jelenti, hogy nem csupán az országhatáron belül, hanem azon túl is biztosítjuk termékeink eljuttatását Ügyfeleinkhez. A saját logisztikai hálózatunknak köszönhetően hatékony és megbízható szállítást tudunk biztosítani az egész Európára, így Ügyfeleink bárhol is tartózkodnak, könnyedén hozzájuthatnak kínálatunkhoz.

A szállítási idő és a kiszállítás díja a megrendelés után Ügyfelünk felkeresése után történik.

Rendelésfelvétel és ügyfélszolgálat: +36 20 / 4400 - 130 | KÉRJEN ÖN IS ÁRAJÁNLATOT: info@bacspapir.hu