Karrier

ÜZLETKÖTŐT ÉS ÉRTÉKESÍTŐT (Sales MUNKATÁRS) KERESÜNK

BácsPapír Hungária
ÜZLETKÖTŐT ÉS ÉRTÉKESÍTŐT (Sales MUNKATÁRS) KERESÜNK

Cégünk jelenleg is aktívan keres üzletkötő és értékesítő kollégákat Sales csoportunkba, akik elkötelezettek és lelkesek termékeink értékesítése iránt. Az ideális jelölt számára lehetőséget kínálunk arra, hogy csatlakozzon dinamikus csapatunkhoz és részt vegyen egy olyan szervezetben, ahol az eredmények elismerésre és ösztönzésre találnak. Lehetőséget biztosítunk termékeink kiemelten alacsony és előnyös árakon történű árusítására, saját jutalékrendszer mellett.

Ha Ön kitartó és célorientált, rendelkezik értékesítési tapasztalattal, akkor szeretettel várjuk jelentkezését az info@bacspapir.hu e-mail címen.

 

Cégünk olyan felépítéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi üzletkötőink és értékesítőink számára, hogy mindig a piac legalacsonyabb árát kínálják új Ügyfeleinknek. Ez pontosan azt jelenti, hogy kiemelkedően versenyképes árakon kínáljuk termékeinket és szolgáltatásainkat, így lehetővé téve kollégáink számára, hogy hatékonyan és eredményesen működjenek a piacon.

Ez az üzleti modellünknek köszönhetően segíti elő az ügyfélbázis bővítését és a hosszú távú ügyfélelégedettség megteremtését és fenntartását, miközben biztosítjuk, hogy mind ügyfeleink, mind pedig üzletkötőink elégedettek legyenek a kapcsolattartással és az elérhető árainkkal.

Olyan új barátot keresünk, aki elkötelezett, motivált és ambiciózus, hogy csatlakozzon hozzánk, hogy részt vegyen közös vállalkozásunk sikeres növekedésében. A pozíció fő feladata az új üzleti lehetőségek felkutatása és kapcsolatépítés az Ügyfeleinkkel.

Fontos számunkra, hogy az ideális jelölt rendelkezzen kommunikációs és tárgyalási készségekkel, valamint hatékonyan tudjon együttműködni a csapat többi tagjával. Ha szeretne részt venni egy dinamikus és motivált szervezetben, hozzájárulni vállalkozásunk közös sikeréhez, akkor küldje el önéletrajzát és / vagy motivációs levelét a jelentkezéshez a megadott e-mail címre.